FOGADOTT KERESZTANYA

Élményeim két kislánnyal, akik Böjte Csaba ferences szerzetes "gyermekei".

Ki őrzi az álmát?

2016. november 12. 07:00 - fogadottkeresztanya

Micimackó jóformán azonnal elalszik, ha ágyba kerül. A szobatársai még ki-be mászkálnak a fürdőszobába, csapkodják az ajtót, veszekszenek, a nevelő rájuk szól, a villany Micimackó szemébe süt, de őt nem zavarja. Sokat és mélyen alszik. Tavaly szilveszterkor este a szomszédok petárdázása közben elaludt, és éjfélkor sem ébredt fel, amikor tetőfokára hágott a durrogás.

Az őszi szünetben azonban egy este csak forgott, hánykolódott. Odamentem hozzá, hogy mi baj van. "Nem tudok elaludni" - mondta. - "Ideül mellém, amíg elalszom? Ugye, nem megy el?"

Leültem az ágyára. Mást nem is kívánt. Nem mondta meg, mi nyugtalanította, de hamarosan elaludt. Én meg elgondolkoztam azon, vajon ki mástól várhatná még ezt el.

ki_orzi_az_almat.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztanya.blog.hu/api/trackback/id/tr3711951273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása