FOGADOTT KERESZTANYA

Élményeim két kislánnyal, akik Böjte Csaba ferences szerzetes "gyermekei".

Születésnap

2016. szeptember 23. 14:38 - fogadottkeresztanya

Micimackó születésnapja nyáron van, általában az előtte való héten viszem vissza az Otthonba. Így alakult ez idén nyáron is, ezért megünnepeltük őt azon az utolsó napon, amikor még együtt voltunk négyesben. A kedvenc tortáját kapta, a létező legnagyobb tűzijátékkal.

Előző nap a két keresztlányom velem együtt egy olyan támogató család vendége volt, akiket az Otthonból ismerünk. Nagyon szeretik a két kislányt, így a születésnapi torta ezúttal sem maradt el.szulinapi_torta_1.jpg

Mivel Micimackó nagyon várta a születésnapját, beszélt róla abban a napközis táborban is, ahová én írattam be a két kislányt. Ott is átérezték a dolog fontosságát, és a tábor utolsó napján megünnepelték Micimackót egy nagy tortával.

Az "igazi" születésnap már az Otthonban érte Micimackót. Torta ugyan nem volt, de az a kamaszlány, aki már szinte nevelőként gondoskodik a kisebb gyerekekről, készített egy hatalmas adag kókuszgolyót az ünnepre. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztanya.blog.hu/api/trackback/id/tr5711737853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása