FOGADOTT KERESZTANYA

Élményeim két kislánnyal, akik Böjte Csaba ferences szerzetes "gyermekei".

Amikor a gyerek hazalátogat a nyomorba

2016. január 14. 07:00 - fogadottkeresztanya

A nevelőnő egy gyerekszékbe szíjazva találta a hároméves kisfiút, akit az anyja pár napra hazavitt látogatóba az Otthonból. A kezében egy üdítős palack volt, amelynek a kupakjába lyukat fúrtak, azon át szopta a cukros löttyöt. 

A viskóban volt egy csikókályha, annak a tetején egy macska hevert. "Az a macska lefogta az összes meleget" - érzékeltette az állapotokat a nevelőnő, majd önkéntelenül az orrához kapta a kezét, amikor arról beszélt, micsoda szag fogadta. 

csaba_testver_gyereke1.jpg

 

A bűz részint a kisfiútól származott, aki láthatóan a gyerekszékben végezte el a dolgát. Bugyi és harisnya nem volt rajta. Amikor a nevelőnő rákérdezett erre, az anya azt állította, a gyereket így adták oda neki, ami persze kizárt. Sokkal valószínűbb, hogy az anya a bepisilés-bekakilás nyomait úgy tüntette el, hogy a szennyes ruhadarabokat egyszerűen kidobta. Kimosni nehéz lett volna őket, ez kétségtelen, hiszen vízért elég messze kell menni. "Amikor a gyerek meglátott, felderült az arca, és nyúlt utánam. Alig bírtam kiszíjazni, úgy ugrált és kapaszkodott belém" - emlékezett vissza a nevelőnő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztanya.blog.hu/api/trackback/id/tr298263174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása